Welkom

Zilverlogo zonder pay off

Persoonlijke vragen
Pasted Graphic

Verantwoordelijkheid nemen

Leren van successen en mislukkingen is een kunst. Succesvolle mensen kunnen dat. Zij nemen verantwoordelijkheid voor hun ‘doen en laten’ en trekken lessen daaruit. Zij zien hun bijdrage en die van anderen met realiteitszin onder ogen. Als het fout gaat wijzen zij niet naar anderen of ‘de omstandigheden'.

Groei

Leren over jezelf is niet altijd gemakkelijk. Soms is daarbij hulp nodig. Het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden is misschien nog relatief eenvoudig. Een inspirerende trainer of docent kan dan veel toevoegen. Wordt het leerproces persoonlijker dan kan een goede coach behulpzaam zijn. Hij onthult, via meer reflectieve vormen van leren, de patronen die hinderen. En boort uw ‘ware’ kwaliteiten, talenten en inspiratiebronnen aan die energie geven en u sterk maken. Maar de ene coach is de andere niet en bij wie bent u in goede handen? Wij wijzen u de weg.

Ons aanbod

Als ervaren psychologen zijn wij bedreven in het opleiden, trainen en coachen van mensen. Dat is een kernkwaliteit van ons. Wij zijn veelzijdig en door ervaring wijs geworden. Daarom staan wij stil bij de vraag waarom sommige dingen moeilijk zijn te ontwikkelen, hoe logisch de gewenste verandering ook lijkt. Verborgen patronen of opvattingen die vernieuwing hinderen leggen wij bloot. We ontsluiten ook bestaande nog niet opgemerkte kwaliteiten die voor doorbraak zorgen. Zo gaan we diep genoeg voor duurzaam effect maar niet dieper dan noodzakelijk.
We zijn straight en doelgericht. Als anderen uw vraagstuk beter kunnen beantwoorden, dan verwijzen we u graag door naar collega’s in ons brede netwerk van uitstekende vakmensen. U ontmoet zo altijd de juiste persoon die u helpt een antwoord te vinden op uw vragen.

Werkwijze

In een intakegesprek verkennen we uw vraagstelling. Daarop kiezen we met u een aanpak die de juiste diepgang heeft voor duurzaam effect. We stellen met u een concreet ontwikkelplan op, met een kop en een staart en met het eindresultaat voor ogen. U werkt aan opdrachten in de praktijk en reflecteren met u op de resultaten die u boekt. We zijn daarin pragmatisch, niet zweverig en to the point.

Producten en diensten

Coaching

Training en opleiding

  • Effectief leidinggeven
  • Adviesvaardigheden voor professionals
  • Leidinggeven aan organisatieveranderingen

londonnewyorkamsterdam