WelkomAdvocatuur

Pasted Graphic

Vragen

Stel je hebt vragen als:
  • • Ik functioneer goed, maar ik heb het gevoel dat er nog meer inzit.
  • • Hoe onderscheid ik me van alle andere goed opgeleide advocaten in deze steeds veeleisender markt.
  • • Hoe blijf ik energiek en betrokken, zowel in werk als privé?

Iedereen loopt in zijn carrière tegen zulke vragen aan. Jouw succes hangt af van hoe je met deze cruciale onderwerpen omgaat!
De antwoorden op deze vragen draag je vaak al in je. Alleen kun je daar niet altijd bij. Om de oplossingen te “ont-dekken” ga je naar een coach. Je neemt de tijd om stil te staan bij wat goed gaat: waar zit je kracht en wat zijn je kwaliteiten. Ook onderzoek je waar je uitglijdt. Want van je fouten kun je het meeste leren.
Je ontrafelt je groeven en oude patronen. Het goede daarvan behoud je. Waar je stagneert, leer je andere kwaliteiten in te zetten. 

PO opleidingspunten

Met onze wetenschappelijk beproefde ZelfKennisMethode (ZKM®) ga je de dialoog aan met jezelf, waardoor je je zelfkennis vergroot en je je kwaliteiten en expertise effectiever in kunt zetten. Dit mes snijdt aan twee kanten omdat het voeren van dialoog een kunst is van een succesvolle advocaat. Als je je vakinhoudelijke kennis en kunde weet te combineren met persoonlijke, communicatieve en leiderschapsvaardigheden sta je als een huis.
We maken onze coachingstrajecten altijd op maat rekening houdend met je vraag, hoe je leert en de omgeving waarin je werkt. Met een coachingstraject van 20 uur, met een totale duur van gemiddeld zes maanden, krijg je 20 PO punten.

Resultaat en getuigschrift

De advocatuur is uiteindelijk mensenwerk. Met je coach werk je aan het versterken van persoonlijke effectiviteit, klantgerichtheid, communicatie, doortastendheid en energie. Daarin maak je het verschil.

DCn verstrekt het getuigschrift voor NOvA opleidingspunten voor niet juridische-vaardigheden.


Zilverlogo zonder pay offPasted Graphic 2Pasted Graphic 1