Welkom

Zilverlogo zonder pay off

Fransje Thio

1520
Al ruim 25 jaar heeft Fransje Thio (1967) ervaring in het begeleiden en ontwikkelen van mensen. Zij verstaat de kunst om mensen in beweging te laten komen en te blijven. Het verzilveren van talenten is haar leidraad. Als coach, trainer, adviseur en opleider ondersteunt zij het persoonlijke en professionele ontwikkelproces van mensen. Altijd op maat en met aandacht voor de organisatorische context, want ieders verhaal is uniek.
Met haar respectvolle, enthousiaste en doortastende aanpak stimuleert ze de (her)ontdekking van uw kwaliteiten en bronnen om van daaruit de concrete oplossingen te vinden op uw vragen. En zo weer een nieuwe impuls en richting te geven aan uw (werk)leven.
Zij coacht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, professionalisering, loopbaanvragen en (innerlijk) leiderschap.
Ze maakt complexe vragen inzichtelijk, concreet en hanteerbaar vanuit haar mensgerichte achtergrond en ruime ervaring in profit en non profit organisaties.
Haar aanpak kenmerkt zich door de complete blik die zij heeft. Zij combineert wetenschappelijke beproefde methodes (
ZKM®, AEM Cube®), management en communicatiemodellen, Voice Dialogue en (energetisch) lichaamswerk. Vanuit dit brede aanbod zoekt zij de diepgang en verbinding die nodig is.

Ervaringen van cliënten


"De coaching heeft mij veel gebracht – zelfinzicht, steun en bemoediging – waardoor ik kleine, maar belangrijke stappen heb kunnen zetten.
Mijn coach Fransje bleek emphatisch, wijs, kritisch en – niet onbelangrijk – in het bezit van een onweerstaanbaar gevoel voor humor."
(advocaat partner)

"Fransje is in staat geweest om op een zeer integere wijze mij zelf te laten ontdekken, zij heeft niets “overgenomen”. Vermogen tot zelfreflectie en willen is naar mijn idee iets dat zij van een cliënt vraagt om zoveel mogelijk goeds uit haar begeleiding te halen.
Ik zou haar omschrijven als een zeer sterke, intelligente en integere vrouw waarbij je in alle veiligheid weer kunt leren “bloeien”…"

(manager)

"Op ontdekkingsreis naar jezelf, begeleid door een heerlijk mens."
(beleidsmedewerker gemeente)

"During the process Fransje proved to be a very perceptive and discerning listener who gives the feeling of someone who has deep insight but without being probing or intrusive. Combining both warmth and a sense of objectivity, Fransje made it easy for me to explore my ‘issues’ and to talk about things which might not have normally come up." (reporter Al Jazeera)

"Als ik nu terugkijk voelde het echt als de eerste stapjes van iemand die na jaren niet gelopen te hebben langzaam weer leert lopen. De samenwerking tussen Fransje en mij was erg open en voelde prettig vertrouwd."
(productiemanager NS)

"De manier waarop Fransje de groep leidde was schitterend - een fluwelen handschoen die je door vele landschappen meevoert zonder dat je je ook maar één moment onveilig voelt. Grote klasse." (documentairemaker)

"In een aantal sessies van 2 uur wist Fransje mij op een unieke manier te raken. Zij liet mij inzien en voelen hoe de energie in mijn lijf zit en hoe deze binnenkomt bij anderen. Zij leerde mij om de verbinding te maken tussen mijn verstand en mijn gevoel en om mijn energiegebruik af te stemmen op de ontvanger. Daarnaast liet ze mij voelen hoe ik mij met een open houding en met geduld de wereld om mij heen kan verbinden.
Fransje heeft zeer bijzondere manier van coachen. Zij heeft een zeer natuurlijke rust die zij gebruikt om goed te luisteren en echt contact te maken. Op een lichaamsgerichte manier laat ze mij mijn eigen kracht voelen, ook wanneer deze ineffectief wordt. Hierdoor heb ik geleerd veel beter bij mij eigen gevoel te blijven, mijn eigen energie beter te doseren en goed op mijn houding te letten. Door de spiegel de Fransje mij met veel geduld en mededogen heeft voorgehouden ben ik een gelukkiger mens geworden."

(accountmanager Cap Gemini)

londonnewyorkamsterdam